Iris Produkties
Iris Produkties
 

 

 

 

Nieuws

Update versie 7.2.3.8 en voor SO 7.3.2.7

Op de pagina Updates - downloads staan de nieuwe updates voor IPSAS.
Het volgende schooljaar 2013-2014 is in deze update toegevoegd.

Samenwerking ParnasSys en Iris Produkties

Iris Produkties zal van IPSAS geen webbased systeem maken en ParnasSys is een beproefd webbased systeem dat al jaren bestaat.
Omdat sommige scholen, vaak op aandringen van hun bestuur, toch met een webbased programma willen of moeten gaan werken, hebben we gekeken welk programma het beste aansluit op IPSAS.
We kwamen uit bij ParnasSys. Als een IPSAS-school of het bestuur van een IPSAS-school kiest voor een webbased omgeving, adviseren wij ParnasSys. Een school die overstapt naar ParnasSys hoeft het onderhoudscontract met Iris Produkties niet aangetekend op te zeggen. Een e-mailtje volstaat. Deze regeling geldt alleen bij een overstap naar ParnasSys.

Voor scholen die overstappen is een programma ontwikkeld waarmee de gegevens van leerlingen en leerkrachten eenvoudig geëxporteerd kunnen worden. De exportbestanden zijn in te voeren in ParnasSys. Voor vragen over het exportprogramma kunnen u bij ons terecht, vul even een contactformulier in.

Drempelonderzoek

Het scorebereik voor de eindtoets Drempelonderzoek 678 is gewijzigd in 65-135. Om deze gegevens aan BRON te kunnen aanleveren is dit scorebereik toegevoegd. De oude toets blijft in de lijst staan, om eerder afgenomen toetsen zichtbaar te houden.
In de lijst toetsen op de leerlingenkaart (tabblad Toetsen) is de toets Drempelonderzoek 6-7-8 (vanaf 1-3-2010) toegevoegd.

Iris Produkties

Sites

We kunnen vertellen over het belang van een technisch goede website, hoe belangrijk de opbouw van de inhoud is, en hoe je ervoor zorgt dat een site gevonden wordt. En ja, dat heb je vaker gehoord.
Maar: wij hebben echt plezier in het ontwikkelen van websites. Je betaalt daarom pas als je 100% tevreden bent.
Nieuwsgierig? Kijk even op onze pagina websites ontwikkelen.

SEO

Search Engine Optimization. In het Nederlands ook een mondvol: zoekmachineoptimalisatie. Een tak van sport om je site zo hoog mogelijk in de zoeklijsten te krijgen. Maar let op: met een verkeerde aanpak kan die site op het strafbankje belanden. Informatie leest u hier.