Iris Produkties
Iris Produkties
 

 

 

 

IPSAS schooladministratie

De IPSAS schooladministratie bestaat uit de leerlingen-, absenten en de leerkrachtenadministratie. U kunt zo met het programma aan de slag, u krijgt er uiteraard wel een handleiding bij maar deze is ook ingebouwd in de uitgebreide hulpfunctie die ook praktijkaanwijzingen bevat.

De leerlingenkaarten bevatten meer dan 100 gegevens; op de gezinskaart staan alle benodigde gegevens van de ouders/verzorgers. Het programma test op de invoer van gegevens die bij BRON geregistreerd moeten worden.

Vrijwel onbegrensd zijn de mogelijkheden om lijsten samen te stellen en in te stellen: sorteren, selecteren, groeperen, kolombreedtes, voet- en kopteksten. IPSAS bevat ook veel overzichten, onder andere de tellijsten Cfi.

gek op mijn laptopDe gegevens kunt u exporteren naar de belangrijke formaten (EDEX, Excel, XML, DOD, ELD). IPSAS sluit uiteraard aan op BRON.

Het programma heeft een bewezen prijs-kwaliteitverhouding.
Wij geven u graag alle informatie, vult u hiervoor even een contactformulier in.

De IPSAS schooladministratie is gecertificeerd door PGNPO/BRON. IPSAS is ook gecertificeerd door ELD voor de uitwisseling van het elektronisch leerdossier en door de vereniging DOD voor de uitwisseling van DOD-bestanden.

Iris Produkties

Sites

We kunnen vertellen over het belang van een technisch goede website, hoe belangrijk de opbouw van de inhoud is, en hoe je ervoor zorgt dat een site gevonden wordt. En ja, dat heb je vaker gehoord.
Maar: wij hebben echt plezier in het ontwikkelen van websites. Je betaalt daarom pas als je 100% tevreden bent.
Nieuwsgierig? Kijk even op onze pagina websites ontwikkelen.

SEO

Search Engine Optimization. In het Nederlands ook een mondvol: zoekmachineoptimalisatie. Een tak van sport om je site zo hoog mogelijk in de zoeklijsten te krijgen. Maar let op: met een verkeerde aanpak kan die site op het strafbankje belanden. Informatie leest u hier.